Jobs

Jobs at translation agency dhaxley Translations

Why you’ll want to join our team

A job at translation agency dhaxley Translations is the ideal chance to work with passionate, professional colleagues with a penchant for languages. As a dynamic and ambitious company, we take relish in getting down to work for our clients and meet the challenge of each new language/translation project head-on. We also take pride in providing a service of impeccable quality. Are you confident that your attitude and talents are a perfect complement to our team? Then check out our vacancies below and contact us.

Business Developer & Sales Hunter voor West Europa

De klant een optimale service bieden zit in ons DNA. Om onze groeistrategie te realiseren versterken wij onze salesforce en accountmanagement met 1 nieuwe collega.

Sales Hunter B2B voor dhaxley Translations, is werken voor een organisatie met een duidelijke visie en een ambitieuze strategie. Als top-10 vertaalbureau in België, top 35 in West Europa, is dhaxley Translations een experten team dat bij talrijke afdelingen van globale bedrijven, hoofdzakelijk in de automotive sector en life sciences branches, internationale erkenning geniet.

Functieomschrijving

 • Je bent alert voor markttendensen om input te geven aan de salesstrategie.
 • Je wil je doelstellingen behalen.
 • Je vertaalt de meertalige communicatienoden van je klant naar volledige oplossingen op maat.
 • Je maakt complexe offerten op en beheert het ERP systeem.
 • Je CRM management is altijd up-to-date.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Profiel

 • Je hebt een bewezen track record in een B2B sales functie en een uitgebreid B2B netwerk.
 • Vertaaltechnologie en vertaalprocessen vormen voor jou een boeiende materie waar je je in wil verdiepen.
 • Je communiceert mondeling en schriftelijk op hoog niveau in drie talen.
 • Je verwerft snel inzicht in de cultuur, de waarden en bedrijfsprocessen van een organisatie.
 • Je krijgt energie van prospecteren, en door je natuurlijke flair en commercieel talent open je gemakkelijk deuren.
 • Je hebt het vermogen om de bedrijfsstrategie en -processen van je prospect te begrijpen en te vertalen naar noden waarvoor dhaxley Translations oplossingen biedt.
 • Targets zie jij als een uitdaging, verkoopsucces met kortingen wordt niet geapprecieerd.
 • Je behaalde minstens een bachelor diploma, bij voorkeur in een bedrijfseconomische of taalkundige richting.

Aanbod

 • Daarvoor krijg je een uitgebreide opleiding in hoe wij maatoplossingen kunnen aanbieden aan onze klanten zodat je een duidelijk beeld krijgt van de geboden meerwaarde en je de klanten hiervan kan overtuigen.
 • Alle werktools worden ter beschikking gesteld.
 • Een aantrekkelijk remuneratiepakket.

Interesse?

Stuur meteen je gemotiveerde kandidatuur naar hrm@dhaxley.be met vermelding SH&BD, t.a.v. Alain Daxhelet.

Eindredacteur Vertalingen Duits/Nederlands -> Frans

Met meer dan 25 jaar onberispelijke dienstverlening aan de internationale industrie en dienstensector staat het dhaxley Team terecht bekend als “experts in multilingual communication”. Dit Belgisch Top Tien vertaalbureau, in West-Europa top 35, wil zijn dynamisch team versterken met een voltijdse medewerker (m/v)

Eindredacteur  Vertalingen

 Duits/Nederlands -> Frans

Profiel: Je bezit een master diploma Vertaler of gelijkwaardig, Frans is je moedertaal en Nederlands en Duits zijn je studietalen. Je hebt een passie voor de juiste stijl en het juiste woord; jouw oog voor detail maakt het verschil.

Je bent een organisatorisch talent, stipt, stressbestendig en duidelijk in je verbale en schriftelijke communicatie.
Je kan prioriteiten bepalen, diverse taken gelijktijdig behandelen en het overzicht behouden van de taken binnen je team. Verder ben je vertrouwd met Windows 7 – Office 2013, bovendien vormen uw inzichten in de vertaaltechnologie (Trados Studio) een belangrijk pluspunt.

Taken: De eindredacteur is verantwoordelijk voor de kwaliteit, de rendabiliteit en het nakomen van de afspraken met de klant en de leveranciers voor de realisatie van zijn vertaalopdrachten. Je beheert zowel terminologische en stylistische aspecten van de meertalige communicatie als de organisatie en de administratie van het vertaalproces. Het spreekt vanzelf dat je met je klanten en vertalers goede commerciële contacten onderhoudt.

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salarispakket binnen een expertenteam in onze kantoren te Leuven.

Interesse? Stuur meteen je gemotiveerde kandidatuur naar hrm@dhaxley.be met vermelding EC-FD, t.a.v. Alain Daxhelet.