Jobs

Jobs at translation agency dhaxley Translations

Why you’ll want to join our team

A job at translation agency dhaxley Translations is the ideal chance to work with passionate, professional colleagues with a penchant for languages. As a dynamic and ambitious company, we take relish in getting down to work for our clients and meet the challenge of each new language/translation project head-on. We also take pride in providing a service of impeccable quality. Are you confident that your attitude and talents are a perfect complement to our team? Then check out our vacancies below and contact us.

Project manager voor de internationale vertaalmarkt

dhaxley Translations, sinds jaren bij de Top10 van de Belgische vertaalbureaus, is sinds 1986 internationaal erkend als “experts in multilingual communication”

We verenigen menselijke expertise en efficiënte vertaaltechnologie tot een hoogstaande kwalitatieve vertaaloplossing. Voor onze talrijke vaste klanten in de internationale industrie en dienstensector verzorgen wij juridische, financiële, medische, technische, commerciële en redactionele vertalingen in meer dan 25 talen. Om het team te versterken zoeken wij een dynamische project manager (PM).

Als PM ben je de spilfiguur in het vertaalproces. Je behandelt vertaalaanvragen van een internationaal cliënteel, coördineert vertaalopdrachten naar professionele vertalers, beheert complexe vertaalprocessen en stelt offerten op. Je communiceert vlot in meerdere talen zowel met je interne collega’s, als met externe vertalers en klanten. Naast Workflow management via ons ERP programma Plunet, kan je je bekwamen in CAT-tools zoals Trados Studio en DTP programma’s zoals Indesign.

Je bezit een BA of MA en je hebt ervaring in een commerciële binnendienstfunctie met de nadruk op communicatie en taalvaardigheid. Je moedertaal is Nederlands en je communiceert vlot zowel telefonisch als per e-mail in het Engels, Frans en/of Duits. Oog voor detail helpt je efficiënt plannen en het vertaalproces beheren. Je commerciële ingesteldheid staat borg voor een sterke relatie met de klant en de vertaler. Je getuigt van een hoog leervermogen en verwerft snel inzicht in complexe procedures en instructies. Stressbestendigheid helpt je het overzicht over lopende en nieuwe projecten te bewaren, terwijl je focust op efficiëntie en resultaat. Enige ervaring in de vertaalsector is een troef.

Verder ben je vertrouwd met Windows 7 en Office 2013. Een grondige kennis van ERP systemen (PLUNET), vertaalhulpprogramma’s (Trados) en een uitgesproken interesse in vertaaltechnologie en ICT in het algemeen vormen uiteraard een pluspunt.

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een gedreven expertenteam in onze kantoren te Herentals en Leuven.

Stuur meteen uw gemotiveerde kandidatuur naar hrm@dhaxley.be met vermelding TraPM, t.a.v. Alain Daxhelet.

Business Developer & Sales Hunter voor West Europa

De klant een optimale service bieden zit in ons DNA. Om onze groeistrategie te realiseren versterken wij onze salesforce en accountmanagement met 1 nieuwe collega.

Sales Hunter B2B voor dhaxley Translations, is werken voor een organisatie met een duidelijke visie en een ambitieuze strategie. Als top-10 vertaalbureau in België, top 35 in West Europa, is dhaxley Translations een experten team dat bij talrijke afdelingen van globale bedrijven, hoofdzakelijk in de automotive sector en life sciences branches, internationale erkenning geniet.

Functieomschrijving

 • Je bent alert voor markttendensen om input te geven aan de salesstrategie.
 • Je wil je doelstellingen behalen.
 • Je vertaalt de meertalige communicatienoden van je klant naar volledige oplossingen op maat.
 • Je maakt complexe offerten op en beheert het ERP systeem.
 • Je CRM management is altijd up-to-date.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Profiel

 • Je hebt een bewezen track record in een B2B sales functie en een uitgebreid B2B netwerk.
 • Vertaaltechnologie en vertaalprocessen vormen voor jou een boeiende materie waar je je in wil verdiepen.
 • Je communiceert mondeling en schriftelijk op hoog niveau in drie talen.
 • Je verwerft snel inzicht in de cultuur, de waarden en bedrijfsprocessen van een organisatie.
 • Je krijgt energie van prospecteren, en door je natuurlijke flair en commercieel talent open je gemakkelijk deuren.
 • Je hebt het vermogen om de bedrijfsstrategie en -processen van je prospect te begrijpen en te vertalen naar noden waarvoor dhaxley Translations oplossingen biedt.
 • Targets zie jij als een uitdaging, verkoopsucces met kortingen wordt niet geapprecieerd.
 • Je behaalde minstens een bachelor diploma, bij voorkeur in een bedrijfseconomische of taalkundige richting.

Aanbod

 • Daarvoor krijg je een uitgebreide opleiding in hoe wij maatoplossingen kunnen aanbieden aan onze klanten zodat je een duidelijk beeld krijgt van de geboden meerwaarde en je de klanten hiervan kan overtuigen.
 • Alle werktools worden ter beschikking gesteld.
 • Een aantrekkelijk remuneratiepakket.

Interesse?

Stuur meteen je gemotiveerde kandidatuur naar hrm@dhaxley.be met vermelding SH&BD, t.a.v. Alain Daxhelet.