De warmste vertalingen? Die van dhaxley Translations!

De warmste vertalingen? Die van dhaxley Translations!

januari 2019

Tijdens de feestdagen steken ook wij bij dhaxley Translations graag een hart onder de riem van onze medemensen.

Het budget dat in het verleden werd gereserveerd om kerstkaartjes te versturen naar al onze klanten, stortten we integraal door naar drie goede doelen. Uiteraard moesten onze trouwe klanten het niet stellen zonder feestelijke groeten; we bezorgden hen immers onze beste wensen via een geanimeerde e-card, die de kerstsfeer minstens even oprecht wist over te brengen als een papieren variant. Graag vermelden we nog even kort de fantastische organisaties die dhaxley Translations, als expert in medische vertalingen, steunt:

Alzheimer Liga Vlaanderen

Alzheimer Liga Vlaanderen vzw is een patiënten- en vrijwilligersorganisatie van, voor en door familieleden en mantelzorgers van personen met (jong)dementie. De Liga is hét aanspreekpunt voor personen met dementie, hun mantelzorgers, andere naasten en familiegroepen.

Artsen Zonder Grenzen

AZG is een internationale organisatie, met honderden projecten in tientallen landen. Hun teams zetten alles op alles om slachtoffers van oorlogen, van rampen, en van epidemieën te kunnen verzorgen. Wanneer mensen niet de medische hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben, beschouwen zij het als hun plicht om hun verontwaardiging daarover publiek te maken.

Stichting tegen Kanker

Sinds 1924 is Stichting tegen Kanker op nationaal niveau een van de grote actoren op het gebied van kankerbestrijding in België. Als nationale en onafhankelijke organisatie is zij, als expertisecentrum, in staat de situatie met een brede en onpartijdige blik te benaderen en prioriteiten en doeltreffende acties te identificeren. Niet alleen is de Stichting aanwezig in alle regio’s van het land, ze maakt ook deel uit van een uitgebreid internationaal netwerk.

Vlaamse Alzheimer LigaArtsen Zonder Grenzen

Door Eric Van Den Troost