dhaxley Translations vervoegt Ubiqus Group

dhaxley Translations vervoegt Ubiqus Group

augustus 2019

dhaxley Translations werd opgericht in 1989 en wordt vandaag door zijn talrijke klanten in de automotive, medische en technische sectoren gewaardeerd voor zijn expertise en efficiëntie. Sinds 1999 is het vertaalbureau ISO-gecertificeerd en houder van zowel het ISO 9001:2015- als het ISO 17100:2015-certificaat. Met deze erkenning bevestigt het dhaxley-team zijn jarenlange positie in de top 10 van vertaalbureaus in België. Gesteund door waarden als oprechtheid, leergierigheid en verantwoordelijkheidszin heeft dhaxley een enorme expertise vergaard in zijn sector. Die knowhow wordt voortdurend omgezet in een verhoogde efficiëntie en responsiviteit.

De implementatie van een performant ERP-systeem, een sterk geapprecieerd klantenplatform, klantgebonden terminologiebeheer en uitgebreide vertaalgeheugens vormen de basis voor sterke synergieën met Ubiqus, een speler die al stevig verankerd is op de vertaalmarkt, in de domeinen marketing en communicatie, recht, financiën en ook in de medische sector.

Die samenwerking werpt nu al haar vruchten af, door een naadloze integratie te verwezenlijken. Zo zal het team van dhaxley-Ubiqus klanten en leveranciers voortaan een feilloze globale dienstverlening blijven verzekeren en gelijke tred houden met de razendsnelle technologische ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie en neurale machinevertaling.

Deze overname, die begin april van dit jaar werd afgerond, vervolledigt de eerste transactie die de Ubiqus-groep in 2012 in België voltooide (Data Translations, sinds begin 2017 Ubiqus Belgium). Op die manier versterkt de groep haar positie binnen de Europese Top 3 van de belangrijkste taaldienstverleners in West-Europa (Classement Common Sense Advisory 2018).

Lees meer op https://www.ubiqus.be/nl/dhaxley-translations-in-belgie-en-inpuzzle-in-frankrijk-sluiten-zich-aan-bij-de-ubiqus-groep/.