First tango in Paris: de EBDM van Ubiqus

First tango in Paris: de EBDM van Ubiqus

oktober 2019

Vorige maand werd dhaxley Translations voor het eerst mee ten dans gevraagd op de European Business Development Meeting (EBDM). Onze salesmanager Karen kon er kennismaken met haar evenknieën van andere Ubiqus-kantoren om samen te brainstormen.

Een boeiende openingsdans

Op 17 en 18 september vond in de hoofdzetel van Ubiqus in Parijs de jaarlijkse EBDM plaats. Salesexperts uit België, Frankrijk, Ierland, Spanje, het VK én de VS ontmoetten er elkaar. Uiteraard was het niet zo maar een gezellig onderonsje, maar werd er diep en duchtig nagedacht over de accenten die de Ubiqus Group in de toekomst zal leggen om haar business verder te laten bloeien.

Aangezien dhaxley Translations de nieuwste telg is in de Ubiqus-familie, was het voor onze eigenste Karen een uitgelezen kans om het erfgoed van de groep wat beter te leren kennen. Ze werd er ook beter vertrouwd met de sterke technologische troeven van Ubiqus en kreeg op haar beurt de mogelijkheid om de expertise van dhaxley toe te lichten aan de anderen. Opnieuw bleek hoe complementair Ubiqus en dhaxley wel zijn, en hoe beloftevol onze gezamenlijke toekomst eruitziet!

Samen de maat houden

Wat hebben we zoal opgestoken van de EBDM? Wel, in de eerste plaats hebben we geleerd hoezeer Ubiqus gelijke tred houdt met de technologische ontwikkelingen in de vertaalsector (en zelfs voorop loopt!). De kwaliteit van de neurale machinevertalingen van Ubiqus NMT is absolute wereldtop en ook wat betreft ondertiteling en transcriptie kunnen we ons meten met de besten.

Daarnaast weten we nu dat de Spaanse afdeling van Ubiqus een sleutelpartner kan zijn voor dhaxley Translations. Ook zij zijn namelijk gespecialiseerd in de sector van de life sciences. Voor onze bestaande én toekomstige klanten is dat uitstekend nieuws, omdat we vanaf nu, dankzij een nauwe samenwerking, over nog meer kennis en hulpmiddelen kunnen beschikken om hen bij te staan in al hun projecten.

Niet alleen met de Spaanse collega’s, maar ook met die uit andere landen werden er constructieve contacten gelegd. We weten zeker dat we van elkaar kunnen leren en elkaars resources kunnen benutten. Volgend jaar wordt de EBDM een thuismatch voor de Belgische leden van de groep, want dan komt iedereen samen in Brussel. We zijn al benieuwd welke lessen en ideeën daaruit zullen voortvloeien!

 

V.l.n.r.: Marta (Spanje), Leticia (Spanje), Anthony (VS), Peter (Ierland), Karen (België), Ryan (VS), Candi (Spanje), Maite (Spanje), Vincent (Frankrijk), Guillaume (Frankrijk), Grégoir (Frankrijk), Steven (VK), Cormac (Ierland), Nicolas (Frankrijk), Valérie (België), Luc M. (België), Luc V.H. (België)