SEO-vertaling

SEO-vertaling vergroot uw online impact

Waarom is “SEO” zo belangrijk voor uw website?

SEO-vertaling is volgens dhaxley Translations de vertaalservice van de toekomst. Het zou immers tegenwoordig al te gek zijn om het belang van search engine optimisation nog te onderschatten. Internetgebruikers worden alsmaar veeleisender – ze weten ook steeds meer (en misschien wel alles beter?). En alles moet natuurlijk ook uiterst snel resultaat opleveren.

Het is dus een absolute must om ervoor te zorgen dat uw bedrijf bij online zoekopdrachten op pagina één van de resultaten te zien is. En dan natuurlijk nog liefst zo hoog mogelijk. Want wie surft er nu naar pagina 2 van Google-zoekresultaten? Uw website beter laten scoren in zoekmachines kan: door uw webteksten te optimaliseren met behulp van SEO. Aan de hand van slim gebruikte trefwoorden kan uw bedrijf bovenaan de lijst belanden.

Hoe kan SEO-vertaling meer omzet genereren voor uw bedrijf?

Steeds meer auteurs, zeg maar copywriters, bekwamen zich in de kunst van SEO. Handig dus als u uw product of bedrijf online wil voorstellen. Maar wat als u een meertalige website hebt, die u in alle talen wil optimaliseren? Dan neemt gespecialiseerd vertaalbureau dhaxley Translations de fakkel van de copywriter over.

De principes van SEO zijn behoorlijk complex en het volstaat dus niet om een voor zoekmachines geoptimaliseerde tekst letterlijk te vertalen. Dat zou de voordelen immers tenietdoen. Bij dhaxley Translations hebben onze medewerkers niet alleen een universitaire taalopleiding gevolgd, maar ook SEO-training genoten. Bij ons kunt u uw bestaande webteksten laten optimaliseren én ze laten vertalen. Dankzij onze in-house SEO-kennis en onze vertaalexpertise kunnen we de vertalingen even goed optimaliseren als de brontekst. Met andere woorden, dankzij onze SEO-vertalingen vinden uw klanten in elke taal de snelste weg naar uw website.

Een webpagina die geoptimaliseerd is, wordt sneller opgepikt door zoekmachines en wordt hoger gerangschikt in de zoekresultaten. Het SEO-trefwoord dat aan een webpagina verbonden is, moet zorgvuldig gekozen zijn; dat wil zeggen vanuit het standpunt van een internetgebruiker die een specifiek product of een bepaalde dienst zoekt. Op die manier krijgt de potentiële klant de desbetreffende webpagina te zien als resultaat van zijn of haar zoekopdracht en door erop te klikken, belandt hij of zij meteen op de relevante webpagina. Biedt u diezelfde webpagina dan ook nog in meerdere talen aan, dan vergroot u meteen het aantal mogelijke klanten. SEO-vertaling heeft dus werkelijk de kracht om meer omzet te genereren!

Wil u uw website laten vertalen en zoekt u daarom een vertaalbureau dat uw online imago kan versterken? Is uw site geoptimaliseerd voor zoekmachines en wil u die meerwaarde behouden in anderstalige versies? Dan hebt u zonet de ideale partner gevonden. Proficiat! Bel of mail ons om samen het potentieel van uw online uithangbord een boost te geven.