Autosector

Automotive vertalingen zijn deel van het dhaxley-DNA

Al heel wat kilometers afgelegd

Met automotive vertalingen zijn we bij dhaxley Translations niet aan ons proefstuk toe. Als er een motor in zit, is de kans groot dat we er al over hebben vertaald. Met dhaxley als copiloot kan u dus gerust zijn. Al sinds de jaren ‘80 geniet ons vertaalbureau binnen de automobielsector een ijzersterke reputatie. We banen ons dan ook moeiteloos een weg door uw documenten.

Een persbericht of communiqué over de lancering van uw oplaadbare hybridemodel vertalen naar het Frans bijvoorbeeld? Een dringende memo naar uw dealers in het Engels of een commerciële mailing naar uw Duitse klanten? Of een servicehandleiding aanpassen aan de nieuwste versie van uw turbodiesel met directe injectie? Een pitstop bij dhaxley Translations verzekert u van heldere, kwalitatieve communicatie afgestemd op uw doelgroep, ongeacht welke taal die spreekt.

Onze gespecialiseerde vertalers zijn echte petrolheads en volgen de sector op de voet. Zowel technische als commerciële teksten vallen binnen hun repertoire.

Automotive vertalingen in allerlei uitvoeringen

Let gerust eens op welke automerken u op een willekeurige dag allemaal ziet langsrijden. Met gepaste trots kunnen we stellen dat wij de meerderheid ervan tot onze klanten mogen rekenen. Personenwagens, motorfietsen, vracht- en bestelwagens, gespecialiseerde voertuigen voor de bouwsector, … het hele gamma behoort tot ons dagelijks brood.

Maar niet alleen de autoconstructeurs profiteren van onze expertise in automotive vertalingen. Ook producenten van auto-onderdelen hebben de weg naar dhaxley Translations gevonden. Gespecialiseerde vertalingen over onderwerpen zoals bijvoorbeeld banden en autobeglazing behandelen we met minstens evenveel kennis van zaken.

Welke autogerelateerde documenten kan dhaxley Translations zoal vertalen voor u?

– commerciële brochure
– communiqué
– handleiding
– mailing
– nieuwsbrief
– onderhoudscontract
– persbericht
– productbeschrijving
– technische opleiding
– technische specificaties
– …

 

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat even gepassioneerd is in de autosector als uzelf? Bel of e-mail dan naar dhaxley Translations. Of wil u liever eerst een testrit? Vraag dan gerust naar een vrijblijvende offerte.