Publieke sector

Bestek vertalen? Overheidscommunicatie proeflezen?

Laat het over aan een vertrouwde partner van de publieke sector

Een document zoals een blauwboek of een bestek vertalen is geen sinecure. Daarom vertrouwen overheidsinstanties – van federale overheidsdiensten tot gemeentebesturen – dergelijke opdrachten doorgaans enkel toe aan partners met een gevestigde reputatie in vertalingen van topkwaliteit. Dat merken we bij dhaxley Translations, want in vele gevallen hebben ze hun weg naar ons al gevonden!

Dat de publieke sector in België een groot aantal overheden en andere instellingen kent, is ook ver buiten onze landsgrenzen een bekend gegeven. In ons meertalige land valt het bovendien niet te verwonderen dat openbare instanties zowel voor hun interne als externe communicatie voortdurend behoefte hebben aan degelijk vertaalwerk uit en naar het Nederlands, Frans en Duits. En daar willen we hen bij dhaxley Translations graag mee van dienst zijn.

 

Bewaak als overheid uw overhead

Bij dhaxley Translations vertalen we op regelmatige basis vergaderverslagen en artikels voor gemeentelijke informatiebladen. Maar ook om een bestek te laten vertalen of zelfs een volledig wetboek bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn niet aan ons proefstuk toe!

Bovendien weten we dat de publieke sector doorgaans met vaste procedures en budgetten werkt, ook wat communicatie betreft. We zijn het dan ook gewend om daarmee rekening te houden. Onze projectmanagers werken nauw met u samen en informeren op een transparante manier om zo tot de ideale oplossing te komen voor uw communicatieproject.

 

De publieke sector kan op dhaxley Translations rekenen voor vertalingen van documenten zoals:

– bestek
– blauwboek
– circulaire
– gemeentelijk informatieblad
– groenboek
– notulen
– offerte
– witboek
– …

 

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat zijn sporen al heeft verdiend in de publieke sector? Wil u een specifiek document zoals een blauwboek of bestek laten vertalen? Aarzel dan niet om ons te bellen of een e-mail te sturen. Wij bezorgen u graag meer informatie over prijs en leveringstermijn.