Financiële sector

Financiële vertalingen met toegevoegde waarde

We kunnen mooie cijfers voorleggen

Ook voor financiële vertalingen kunnen we bij dhaxley Translations rekenen op onze zeer uitgebreide databank van geaccrediteerde vertalers. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe professionals met specifieke achtergronden. Het resultaat is dat we onder meer een beroep kunnen doen op de talenten van vertalers die een uitdrukkelijke affiniteit hebben met de financiële sector. En dat merken onze klanten aan de kwaliteit van de geleverde vertalingen. Of het nu gaat om vertalingen naar het Nederlands, Italiaans, Pools of om het even welke taal. Verschillende bedrijven wenden zich dan ook keer op keer tot dhaxley Translations voor de vertaling van hun kwartaalrapporten of jaarrekeningen. Natuurlijk is dat voor ons het mooiste bewijs van klantentevredenheid, het voornaamste doel waar we naar streven.

Elke komma op zijn plek

Doordat onze revisoren elke vertaling met hun arendsblik overlopen, kan u erop vertrouwen dat er geen komma verkeerd staat. Hebt u een vertaling nodig van een uitgebreide balans die over meerdere boekjaren loopt? Dan zijn we er extra waakzaam voor dat alle items, activa en passiva op de juiste plek belanden in de vertaling. Financiële vertalingen van documenten die voor publicatie zijn bestemd, leveren we bovendien meteen in een nette en drukklare vorm af.

Ook zwijgen kunnen we in alle talen

Onze gespecialiseerde, financiële vertalers zijn zich er sterk van bewust dat sommige van uw financiële en fiscale documenten uitermate belangrijke én gevoelige stukken zijn. Zij vertalen met kennis van zaken, uiterst zorgvuldig en in alle vertrouwelijkheid. Zoals bij al onze vertaalprojecten, staan onze revisoren ook bij financiële vertalingen in voor een extra kwaliteitscontrole en zijn ook zij gebonden aan een vertrouwelijkheidsclausule.

Dhaxley Translations vertaalt uiteenlopende financiële documenten, zoals o.a.:

– balans
– beursbericht
– factuur
– jaarrekening
– jaarverslag
– kwartaalrapport
– prospectus
– resultatenrekening
– …

 

U wil de vertaling van uw financiële documenten niet aan de eerste de beste overlaten? Een wijze beslissing! Opteer voor een risicoloze investering en bel of mail dhaxley Translations voor een vrijblijvende offerte en meer info over de prijs van vertalingen.