Petrochemische sector

Een handleiding vertalen voor petrochemische apparatuur?

Bij dhaxley Translations kan het, dankzij onze ervaring met de sector

Een handleiding vertalen is een taak die u bij voorkeur overlaat aan een vertaler die gespecialiseerd is in de materie. Begrijpelijk, want handleidingen zijn doorgaans documenten waarvoor een zekere mate van achtergrondkennis van het onderwerp noodzakelijk is. Maar wat als het gaat om een handleiding voor een installatie of apparatuur in de complexe sector van de petrochemie? En die op de koop toe geschreven is in, pakweg, het Spaans of het Russisch? Ook voor dergelijke technische uitdagingen deinzen we bij dhaxley Translations niet terug. In de loop der jaren hebben we verschillende klanten in deze boeiende industrietak weten te overtuigen van onze knowhow, met vruchtbare samenwerkingen tot gevolg.

Zorgvuldige raffinage van uw meertalige communicatie

Omdat goed gekwalificeerde experten in uw sector essentieel zijn, trekken petrochemische bedrijven talenten uit de hele wereld aan. Allicht spreekt dus niet iedereen in uw onderneming dezelfde moedertaal. Maar een ander kernelement binnen de petrochemie is veiligheid, dat spreekt voor zich. Spraakverwarringen en taalknopen zijn dan absoluut te vermijden. Hoe zorgt u ervoor dat veiligheidsvoorschriften en goede praktijken voor al uw werknemers honderd procent duidelijk zijn? Het antwoord is heldere en ondubbelzinnige, meertalige communicatie. En laat dat nu net de specialiteit van dhaxley Translations zijn. Dat is meteen ook de reden waarom verschillende van onze klanten telkens weer onze taalexperten – die al even goed gekwalificeerd zijn als de uwe – inschakelen voor vertalingen met betrekking tot gezondheid, veiligheid en milieu.

Wat u bij dhaxley Translations zoal kan laten vertalen:

– briefing
– brochure
– memo
– handleiding
– persbericht
– procesbeschrijving
– veiligheidsvoorschriften
– …

 

Wij boren het potentieel van uw meertalige communicatie aan! Of u nu een complexe, technische handleiding wil laten vertalen of een persbericht over de ingebruikname van een nieuw kraakfornuis wil laten reviseren … vertrouw op de beproefde expertise van dhaxley Translations. Bel of e-mail ons voor bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte.