Bouwsector

Vergunning laten vertalen met vertrouwen

Bouw op een vertaalbureau met stevige funderingen

Moet u een vergunning laten vertalen naar bijvoorbeeld het Nederlands, wil u een dossier van een bouwaanvraag laten reviseren in het Spaans of voor een ander document in nog een andere taal een beroep doen op een vertaalbureau met de juiste expertise in het kader van uw project? Neem dan zeker contact op met dhaxley Translations. Wij weten dat u een technische vertaler zoekt, die zich in de bouwsector als een vis in het water voelt. En die hebben we!

Vanaf de eerste plannen en specificaties staan onze technische vertalers klaar om u teksten van topkwaliteit te bezorgen. Communicatie tussen architect, aannemer, werfleiding, opdrachtgever en andere betrokken partijen wordt kristalhelder en vrij van misverstanden. Daar zorgen de nauwkeurige vertalingen en revisies van dhaxley Translations voor.

Technische vertaling en professionele lay-out onder één dak

Uiteraard kan u bij ons standaarddocumenten zoals een bouw- of verkavelingsvergunning laten vertalen. Maar u kan dhaxley Translations ook inschakelen voor documenten met een minder alledaagse opmaak, zoals bouwplannen en technische tekeningen, die vaak cruciale aantekeningen bevatten. U hebt namelijk de optie om vertalingen aan te vragen die de oorspronkelijke lay-out van het brondocument volledig respecteren. Dankzij onze dtp-diensten komt alles op precies de juiste plaats te staan, net zoals u dat van uw bouwproject in zijn geheel verwacht.

Moeten uw teksten naar verschillende talen vertaald worden en hebt u van andere documenten dan weer enkel een revisie nodig? Geen enkel probleem. Bij dhaxley Translations regelen wij uw project van a tot z. We schakelen de nodige vertalers en revisoren in, plannen eventuele voorbereiding en afwerking van de documenten in en stemmen alle verschillende stappen op elkaar af. Onze projectmanagers houden u netjes op de hoogte van het verloop en het tijdschema. Die complete service is bij ons standaard!

Bij een bouwproject komt een heleboel documentatie kijken. Voorbeelden van documenten die dhaxley Translations zoal voor u kan vertalen, zijn:

– aanbesteding
– beschrijving van werken
– bestek
– bijzonder plan van aanleg
– bouwvergunning
– lastenboek
– milieu-effectenrapport
– ruimtelijk uitvoeringsplan
– technische specificaties
– verkavelingsvergunning
– …

 

Bent u op zoek naar een vertaalbureau om uw bouwvergunning te laten vertalen? Wil u zich verzekeren van een bouwproject zonder spraakverwarringen? Beschouw een e-mail of telefoontje naar dhaxley Translations gerust als de eerstesteenlegging van een geslaagde communicatie!