Het beursseizoen draait op volle toeren

Het beursseizoen draait op volle toeren

november 2019

Voor we onze kerstsokken van de zolder halen, trekken we bij dhaxley eerst onze stapschoenen aan: we rijgen namelijk de beursbezoeken aan elkaar. Zo bezochten we dit najaar Busworld, Aquatech en Medica.

Busworld, Brussel

Van 18 tot en met 23 oktober vond ’s werelds grootste beurs voor bussen en touringcars plaats in onze hoofdstad. Busworld werd opgericht in 1971 in Kortrijk en verhuisde dit jaar voor het eerst naar Brussel. Het succes van Busworld Europe was zo immens dat het in de loop der jaren verschillende tegenhangers heeft gekregen in Latijns-Amerika en Azië. Voor ons was het een uitstekende gelegenheid om onze klanten Volvo, Iveco, Daimler en MAN te bezoeken.

The image shows the Volvo stand at the Busworld trade fair in Brussels in 2019

The image shows the MAN stand at the Busworld trade fair in Brussels in 2019

Aquatech, Amsterdam

Van 5 tot 11 november liep bij onze noorderburen Aquatech, de meest toonaangevende vakbeurs in de sector van de watertechnologie. Het evenement biedt waterprofessionals een totaaloverzicht van de producten en diensten die de wereldleiders in de sector te bieden hebben. Dat betekent dat onze trouwe klant Pentair uiteraard ook van de partij was en hun stand prijkte dus bovenaan onze lijst met standen waar we absoluut langs moesten gaan.

The image shows the venue of the Aquatech trade fair for water technology in Amsterdam in 2019.

The image shows the Pentair stand at the Aquatech trade fair for water technology in Amsterdam in 2019

Medica, Düsseldorf

Tot slot waren we ook present op Medica, dat plaatsvond van 18 tot 21 november in Düsseldorf. De grootste internationale vakbeurs voor de medische industrie konden we immers niet links laten liggen. Op dit mega-event waren maar liefst 5.500 exposanten aanwezig! De toeleveringsmarkt voor de medische wereld was dan ook goed vertegenwoordigd: medische apparatuur, diagnostiek, fysiotherapie, labo-uitrustingen en toebehoren … het aanbod was duizelingwekkend groot. Onder de ruim 121.000 bezoekers van deze editie bevond zich ook een delegatie van dhaxley.

The image shows a crowd at the Medica medical trade fair in Düsseldorf in 2019

The image shows a stand at the Medica medical trade fair in Düsseldorf in 2019

We vinden het steeds fijn om onze bestaande klanten tijdens beurzen te kunnen begroeten. Daarnaast zijn dit ook uitgelezen kansen om contacten te leggen met nieuwe prospecten in de sectoren waarin we gespecialiseerd zijn: de automotive en technische sector, en de life sciences. Volgende evenementen op de agenda: Agrifoodtech in ’s Hertogenbosch op 11 en 12 december en uiteraard het autosalon in Brussel van 10 tot en met 19 januari 2020. Misschien tot dan?