Diensten

Vertaaldiensten … en veel meer

Dhaxley Translations slaat bruggen tussen talen

De vertaaldiensten van dhaxley Translations worden in tal van sectoren naar waarde geschat. Op onze sectorenpagina leest u in welke domeinen we de meeste ervaring hebben vergaard. Zowel wat vakgebieden als talencombinaties betreft, beschikt dhaxley over een buitengewoon veelzijdig arsenaal aan geaccrediteerde specialisten. We werken dagelijks in de meeste Europese talen, maar ook voor exotischere talen kan dhaxley u een geschikte oplossing bieden. Zo vertalen we op regelmatige basis van en naar het Arabisch, Farsi, Hebreeuws, Japans, Koreaans, Maleis, Mandarijn en Vietnamees. U heeft een uitdagende vertaalopdracht in een niet zo evidente taal? Stel ons gerust op de proef! We gaan de uitdaging graag aan en zoeken voor u de witte raaf die perfect geschikt is voor uw project. En niet onbelangrijk: wij garanderen u dat uw tekst altijd door een native speaker wordt vertaald. Bij dhaxley werken we dus enkel samen met professionals die naar hun moedertaal vertalen.

Gegarandeerd topkwaliteit dankzij Quality Assessment

Een ERP-systeem, terminologiebeheer, CAT-tools, proofing tools, SLA, rapportering van non-conformiteiten, interne audits, leveranciersbeoordelingen … Bij dhaxley Translations werken we voortdurend aan onze procedures en instructies om opdracht na opdracht aan de kwaliteitseisen van elke klant te blijven beantwoorden.

Jaarlijks vertaalt dhaxley Translations meer dan 20 miljoen woorden en het is onze taak om te blijven waken over de kwaliteitsnormen van onze vertaaldiensten. Naast de ISO 9001- en 17100-certificaten ontwikkelde dhaxley Six Sigma translations® met als doel de standaarddeviaties zo beperkt mogelijk te houden.

Transcreation: vertaaldiensten met dat tikkeltje extra

Vertalingen passen doorgaans in één van de twee klassieke hokjes: letterlijke of vrije vertalingen. Bij transcreation overstijgen we dit onderscheid. Onder andere uw creatieve reclame- en marketingteksten kan dhaxley voor u als het ware ‘hertalen’. We spreken dan al ons savoir-faire, ons fingerspitzengefühl én onze yes-we-can-mentaliteit aan. Een grondige kennis van zowel de taal als de cultuur maakt het ons mogelijk om uw boodschap over te hevelen naar de doeltaal en tegelijk dezelfde emoties op te roepen. De subtiele kunst van transcreation stelt ons bovendien in staat om uw webteksten zo te vertalen dat zij ook in de doeltaal voldoen aan de voornaamste SEO-principes. Op die manier kunnen uw website in elke taal optimaal terugvinden en bovenaan hun lijst met zoekresultaten weergeven.

Ons volledige aanbod

E-mail ons voor een vrijblijvende offerte voor uw project.