Consultancy

Professionele vertalingen met advies op maat

Dé consultant voor uw (ver)taalprojecten

U hebt professionele vertalingen nodig voor een grootschalig project met afwisselend ruime en strakke deadlines? U bent actief op diverse anderstalige markten? Dan kan de logistiek behoorlijk wat uitdagingen met zich meebrengen. Dhaxley Translations denkt proactief met u mee. Onze projectmanagers analyseren uw project, gaan na wat u precies wanneer nodig hebt op welke manier en werken dan een plan de campagne uit.

Bijvoorbeeld: een groot aantal documenten moet vertaald worden binnen een erg krap tijdsbestek, omdat u tijd moet overhouden om elk document nog intern te laten nalezen en goedkeuren? Dan kunnen we een schema opstellen van deelleveringen. Op die manier kan u na de eerste deellevering uw interne proces al opstarten, terwijl de vertaling van de volgende documenten bij ons gewoon doorgaat. Een bijkomend voordeel is dan dat de kans groter is dat we op die manier voor alle documenten met dezelfde vertaler kunnen werken. Zo blijft de schrijfstijl immers optimaal consequent.

Naast advies over professionele vertalingen kan u bij dhaxley Translations ook terecht voor revisie of lokalisatie van teksten en zelfs om een tolk in te huren.

Als vaklui lenen wij graag onze kennis én ons gereedschap uit

Samen met u kunnen wij uw workflow onder de loep nemen en een aanpak op maat voorstellen. Doordat we gebruikmaken van verschillende platforms en CAT-tools (computer-assisted translation) beschikken we over een waaier aan mogelijkheden. Zo plaatsen sommige van onze klanten hun aanvragen gewoon via e-mail, anderen doen dat rechtstreeks via ons ERP-platform, Plunet.

Verder kan u ook gemakkelijk een vinger aan de pols houden en onze professionele vertalingen nog voor de definitieve levering zelf nalezen door middel van een client review in d-tterm, onze online vertaaltool. De opbouw van domeinspecifieke vertaalgeheugens, terminologiedatabanken en de implementatie van de juiste Machine Translation-systemen kunnen op termijn de kosten van uw vertaalprojecten stevig drukken zonder toegevingen op het vlak van kwaliteit.

Wil u in uw organisatie nagaan of uw meertalige communicatieproces aan efficiëntie kan winnen? Graag adviseren wij u met welke middelen u gelijke tred kan houden met een globaliserende markt. Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.