Technische vertalingen

De blauwdruk voor degelijke technische vertalingen

Doorgedreven kennis

Om goede technische vertalingen af te leveren, is doorgedreven kennis en technisch inzicht onontbeerlijk. Professionals met een achtergrond in de ingenieurswetenschappen én een talenknobbel liggen allerminst voor het oprapen. Bij dhaxley Translations weten we ze echter te vinden en investeren we voortdurend in opleiding, evaluatie, terminologiebeheer en de ontwikkeling van klantspecifieke vertaalgeheugens om onze professionele vertalers te ondersteunen. Waar de complexiteit anderen afschrikt, ziet dhaxley een uitdaging.

Energie en milieu hoog in het vaandel

Tijdens de laatste decennia zijn energie en milieu steeds hoger op de mondiale agenda geklommen. Heel wat hedendaagse bedrijven maken van hernieuwbare, duurzame energie hun core business. Maar ook voor andere ondernemers, die niet achterop willen hinken, vormen milieuoverwegingen en een doordacht energiebeleid vandaag de dag een sleutelaspect van hun bedrijfsvoering. En gelukkig maar, want iedereen is gebaat bij een schonere, gezonde omgeving.

Ook de groene sector vaart wel bij de expertise van dhaxley. Als toonaangevend vertaalbureau ondersteunen we ondernemingen met een groene insteek graag met professionele vertalingen van topkwaliteit. Per slot van rekening is een vlotte communicatie onmisbaar om de violen gelijk te stemmen en innovatieve ideeën uit te wisselen. Zo vertaalden we al tal van artikels voor grote spelers in de (petro-)chemische sector over hun inspanningen om bijvoorbeeld hun ecologische voetafdruk te verkleinen, bewust om te springen met energie en schoon drinkwater te voorzien voor gemeenschappen in nood.

Dhaxley levert regelmatig technische vertalingen over onderwerpen zoals:

– bouwkunde
– elektromechanica
– hernieuwbare energie
– hydraulica
– ICT
– medische techniek
– petrochemie
– …

 

Hebt u een handleiding, een bestek, een complexe procesbeschrijving of technische specificaties die vertaald moeten worden? Vraagt u zich af of er wel vertalers bestaan die zo’n uitdaging aankunnen? Het zit er dik in dat wij de geknipte vertaler al lang gevonden hebben! Bel of mail dhaxley Translations voor al uw technische vertalingen.