Websitevertalingen

Uw website vertalen = uw internationale aanwezigheid versterken

Uw verhaal in de juiste woorden

Uw website vertalen, doet u niet impulsief. U verwacht van uw website dat het een uithangbord is van uw bedrijf. Uw troeven en meerwaarde moeten er goed uit de verf komen en uw klanten moeten zich aangesproken voelen. Daarom hebt u ook grondig nagedacht over wat er precies op uw website staat en hoe het geformuleerd is. Bij dhaxley Translations zijn we ons daar ten volle van bewust. We bestuderen uw online verhaal aandachtig en luisteren graag naar uw aanwijzingen.

Daarna nemen onze getalenteerde vertalers het over. Vaak heeft een letterlijke vertaling verre van hetzelfde effect als een doordachte, vrijere vertaling die de geest van uw boodschap precies weet te verwoorden. Daarom proberen onze vertalers het totaalbeeld van uw website te vatten en dat zo trouw mogelijk te hertalen. Een uitdagend, creatief proces waar enkel een gerenommeerd vertaalbureau voor kan instaan.

Vertaling van SEO-teksten

Het belang van SEO of search engine optimisation kan niet langer onderschat worden. Aangezien internetgebruikers alsmaar veeleisender worden, is het een absolute must om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op pagina één te zien is bij online zoekopdrachten. En dan liefst zo hoog mogelijk. SEO is het ideale wapen om die strijd aan te gaan. Aan de hand van slim gebruikte trefwoorden kan uw bedrijf hoger op de lijst belanden. De principes van SEO zijn echter complex en het volstaat niet om een voor zoekmachines geoptimaliseerde tekst letterlijk te vertalen; de voordelen zouden dan immers teniet worden gedaan.

Steeds meer copywriters bekwamen zich in de SEO-kunsten. Maar wat als u een meertalige website wil laten vertalen en die ook in alle talen wil laten optimaliseren? Dan kan u de diensten van een gespecialiseerd vertaalbureau goed gebruiken. Bij dhaxley Translations hebben onze medewerkers niet alleen een universitaire taalopleiding gevolgd, maar ook SEO-training gekregen. Wij weten dus hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw klanten in elke taal de snelste weg naar uw website kunnen volgen.

Wil u uw website vertalen en zoekt u daarom een vertaalbureau dat uw online imago kan versterken? Is uw site geoptimaliseerd voor zoekmachines en wil u die meerwaarde behouden in anderstalige versies?
Dan hebt u zonet de ideale partner gevonden. Proficiat! Bel of mail ons om samen het potentieel van uw online uithangbord een boost te geven.